PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK2018-10-09T19:23:02+00:00

Persondatapolitik ved brug af dette websted.

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger.

Når du besøger vores hjemmeside, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem og lignende.
Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person.
Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Webstedets ejeroplysninger:

SPAR 2 VVS ApS
Fjeldhammervej 17
2610 Rødovre

1. Sikker forbindelse med SSL

Da vi er et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte de personlige data, som vi indsamler når du gør brug af vores online formularer og tjenester. Vores websted anvender en sikker forbindelse via HTTPS protokollen med SSL Certifikat for at sikre de personlige data du sender os optimalt.

2. Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer og andre online formularer?

2.1: Kontaktformularer:
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via de formularer, som du finder på denne hjemmeside.
Dine personlige data og informationer behandles fortroligt og vil aldrig blive anvendt i markedsføringssammenhæng eller overgivet til 3. part uden dit udtrykkelige samtykke.

2.2: Bestilling af VVS-Eftersyn via vores onlineformular:
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din adresse, din e-mailadresse og telefonoplysninger, når du anvender vores online formularer.
Herudover indsamler vi kun de data og informationer, som vores montører finder under gennemgangen af din bolig.
Vi behandler alle disse data internt, fortroligt og i henhold til persondatalovens rammer.

3. Lagring og beskyttelse af personoplysninger:

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt for opfyldelse af de formål, hvortil dine personoplysninger (og alle andre indsamlet data) er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi gemmer dine personlige oplysninger på vores egne computere samt på webservere, som hoster denne hjemmeside.

Vores tekniske partner (Tredjemand), har dog adgang til informationer i nødvendigt omfang for, at kunne yde support af vores hjemmeside og tjenester.

Vi kan som firma ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Cookiepolitik:

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Vi benytter udelukkende cookies til analysere trafikken på vores hjemmeside.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: spar2vvs.dk

4.1 Statistik cookies:

På dette websted anvender vi WordPress som CMS (Content Management System), som benytter cookies til, at hjælpe med at analysere, hvordan besøgende bruger hjemmesiden.
Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på webstedets server.
Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser.
Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner.

5. Indsigt og klager:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig, men kort kan vi oplyse, at vi alene har oplysninger, som du selv har oplyst ved at udfylde formularer på denne hjemmeside, samt oplysninger og informationer, som vores montører har indsamlet ved gennemgang af et VVS-Eftersyn.

Har du IKKE udfyldt nogen formularer, har vi således INGEN informationer om dig eller din person, men alene informationer om, hvilke sider du har besøgt på denne hjemmeside.

Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske skriftligt til ovenstående adresse.

Endvidere har du mulighed for, at klage over vores behandling af dine personoplysninger, ved at tage kontakt til Datatilsynet.

6. Vores forbehold:

Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt.
Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkninger ved brugen af informationer eller formularer på vores hjemmeside.
Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.

Indenfor rammerne af den gældende danske- og EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.

— Sidst opdateret: Oktober 2018 —

Denne hjemmeside benytter cookies og tredjepartstjenester.
Læs mere om vores Persondatapolitik.
Ok